Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Dr Ram Manohar Lohia on his birth anniversary
23 MAR 2025 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr Ram Manohar Lohia on his birth anniversary, remembering him as a visionary leader, a fierce freedom fighter, and an icon of social justice.
The Prime Minister wrote on X;
“Remembering Dr. Ram Manohar Lohia on his birth anniversary. A visionary leader, fierce freedom fighter and an icon of social justice, he dedicated his life to empowering the underprivileged and building a strong India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দাক্তর রাম মনোহর লোহিয়াগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 MAR 2025 9:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দাক্তর রাম মনোহর লোহিয়াগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা মহাকপু মঙলান চাউবা লুচিংবা, ইচঙ থৌবা নীংতম লান্মী অমসুং খুনাইদা অচুম্বা ৱায়েল পুরক্নবগী মশক থোকপা মীওই অমনি হায়রদুনা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ইখি;
"দাক্তর রাম মনোহর লোহিয়াগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা নীংশিংজরি। মহাক মঙলান চাউবা লুচিনবা, চঙ থৌবা নীংতম লান্মী অমসুং খুনাইদা অচুম্বা ৱায়েল পুরক্নবগী মশক থোকপা মীওই অমা ওইবগা লোইননা মহাক্না শোত্থরবা কাংলুপ্পু শক্তি পীনবা অমসুং মপাঙ্গল লৈবা ভারত অমা শেমগৎনবা মহাক্কী পুন্সিনা কত্থোকখি।"