প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নৱরোজকী মীয়ামদা য়াই-পাউজেল পীখ্রে
20 MAR 2025 10:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নৱরোজকী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎলকখি;
“নৱরোজ মুবারক!
ঙসিগী অখন্নবা নুমিৎ অসিনা মীপুম খুদিংমক্তা হরাও-তয়াম্বা, নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং হকচাং ফনা ৱাত্তা-পাদনা লৈবা ওইরসনু। লাক্লিবা চহি অসিনা মাইপাকপা অমসুং খুমাং চাউশিনবা পুরকপা ওইরসনু, অমসুং পুকচেল-খোইজেল তিন্ননা লৈমিন্নবগী মরি অদুবু অমুক্কশু হেন্না চেৎশিনবা ওইরসনু।
নুংঙাইরবা অমসুং অপেনবতনা থল্লবা চহি অমা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীজরি! ”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets everyone on Navroz
20 MAR 2025 10:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone on the occasion of Navroz. Shri Modi also wished that may this special day bring abundance of happiness, prosperity and good health to all.
The Prime Minister posted on X;
“Navroz Mubarak!
May this special day bring abundance of happiness, prosperity and good health to all. May the coming year be marked by success and progress, and may the bonds of harmony be strengthened.
Wishing a joyful and fulfilling year ahead!”