প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সর সীৱুসাগুর রামগুলম অমসুং সর অনিরুধ জগন্নাথকী সমাধিদা লৈ পরেং কত্তুনা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
11 MAR 2025 3:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেমপলমাউসেসতা সর সীৱুসাগুর রামগুলম গার্দেনদা সীৱুসাগুর রামগুলম অমসুং সর অনিরুধ জগন্নাথকী সমাধিদা হৈকৎ-লৈকৎ তমদুনা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীগা লোইননা মোরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী নাবিনচন্দ্র রামগুলমনা লৈ পরেং কৎপগী থোরম অদুদা অরুক য়াখি। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রী, মোদীনা মোরিসিয়সকী চাউখৎ-থৌরাং কয়া অমা খুমাং চাউশিনবদা অমসুং ভারত-মোরিসিয়সকী মরক্তা য়াম্না চেৎপা মরি অমা শেমগৎপদা লুচিংবা অনি অসিনা লৌখিবা শিংথানিংঙাই ওইরবা থৌদাংশিং অদুবু নৌহৌননা নিংশিংখি।
লৈ পরেং খৎপগী থৌরম অদুগি মখা তারকপা ওইনা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং মোরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী নবিনচন্দ্র রামগুলমনা পুৱারি ওইরবা গার্দেন অদুদা “এক পের মা কে নাম”গী অনৌবা থৌরাং অসিগী মখাদা উ অমা থাখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister lays wreath at Samadhis of Sir Seewoosagur Ramgoolam and Sir Anerood Jugnauth
11 MAR 2025 3:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi paid homage today at the Samadhis of Sir Seewoosagur Ramgoolam and Sir Anerood Jugnauth at Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanic Garden, Pamplemousses. Prime Minister was accompanied by Prime Minister of Mauritius, H.E. Navinchandra Ramgoolam for the wreath laying function. On the occasion, Prime Minister Modi recalled the enduring legacies of the two leaders in the progress of Mauritius and building a robust foundation for India-Mauritius ties.
Following the wreath laying ceremony, Prime Minister Shri Narendra Modi and Prime Minister of Mauritius, H.E. Navinchandra Ramgoolam planted a tree under the initiative – "Ek Ped Maa ke Naam” – in the historic garden.