Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude for the ‘Honorary Order of Freedom of Barbados’ Award
07 MAR 2025 10:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his gratitude to the Government and the people of Barbados for the ‘Honorary Order of Freedom of Barbados’ Award. Shri Modi has dedicated this honour to the 1.4 billion Indians and to the close relations between India and Barbados.
The Prime Minister posted on X;
"Grateful to the Government and the people of Barbados for this honour.
Dedicate the ‘Honorary Order of Freedom of Barbados’ Award to the 1.4 billion Indians and to the close relations between India and Barbados."
@DameSandraMason
@miaamormottley

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ‘ওনররী ওর্দর ওফ ফ্রীদম ওফ বারবাদোস’ এৱার্দ পীরকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 MAR 2025 10:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘ওনররী ওর্দর ওফ ফ্রীদম ওফ বারবাদোস’ এৱার্দ পীরকপগীদমক বারবাদোসকী সরকার অমসুং মীয়ামদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মসিগী ইকাই খুম্নবা অসি ভারত মচা করোর 140 অমসুং ভারত অমদি বারবাদোসকী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা মরীশিংদা কত্থোকখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"ইকাই খুম্নবা অসিগীদমক বারবাদোসকী সরকার অমসুং মীয়ামদা থাগৎপা ফোংদোকচরি।
‘ওনররী ওর্দর ওফ ফ্রীদম ওফ বারবাদোস’ এৱার্দ অসি ভারত মচা করোর 140 অমসুং ভারত অমদি বারবাদোসকী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা মরীশিংদা কত্থোকচরি।"
@DameSandraMason
@miaamormottley