Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude for the ‘Honorary Order of Freedom of Barbados’ Award
07 MAR 2025 10:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his gratitude to the Government and the people of Barbados for the ‘Honorary Order of Freedom of Barbados’ Award. Shri Modi has dedicated this honour to the 1.4 billion Indians and to the close relations between India and Barbados.
The Prime Minister posted on X;
"Grateful to the Government and the people of Barbados for this honour.
Dedicate the ‘Honorary Order of Freedom of Barbados’ Award to the 1.4 billion Indians and to the close relations between India and Barbados."
@DameSandraMason
@miaamormottley

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले ‘मानद अर्डर अफ् फ्रिडम अफ् बार्बाडोस’ पुरस्कारको लागि कृतज्ञता व्यक्त गरे
07 MAR 2025 10:02AM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले ‘मानद अर्डर अफ् फ्रिडम अफ् बार्बाडोस’ पुरस्कारको लागि बार्बाडोस सरकार र जनताप्रति कृतज्ञता व्यक्त गरेका छन्। श्री मोदीले यो सम्मान 1.4 अरब भारतीयहरू अनि भारत र बार्बाडोसबीचको घनिष्ठ सम्बन्धलाई समर्पित गरेका छन्।
प्रधानमन्त्रीले X मा पोस्ट गरेका छन्;
"यस सम्मानको लागि सरकार र बार्बाडोसका जनताप्रति आभारी छु।
१.४ अरब भारतीयहरू अनि भारत र बार्बाडोस बीचको घनिष्ठ सम्बन्धलाई ‘मानद अर्डर अफ् फ्रिडम अफ् बार्बाडोस’ पुरस्कार समर्पित गर्छु।"
@DameSandraMason
@miaamormottley