প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলাসকলক তেওঁলোকৰ প্ৰেৰণাদায়ক জীৱন যাত্ৰাৰ বিষয়ে শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ উৎসাহিত কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱস হিচাপে উদযাপন কৰা ৮ মাৰ্চত নিজৰ ছ’চিয়েল মিডিয়া একাউণ্ট কেইজনমান নিৰ্বাচিত মহিলাক গতাই দিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
03 MAR 2025 7:54PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মন্তব্য কৰে যে NaMo App অপেন ফ’ৰামত অসংখ্য জীৱন যাত্ৰা শ্বেয়াৰ হোৱাটো অনুপ্ৰেৰণাদায়ক। ৮ মাৰ্চত আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ঘোষণা কৰে যে কেইগৰাকীমান নিৰ্বাচিত মহিলাই এই দিৱসৰ বাবে তেওঁৰ ডিজিটেল ছ’চিয়েল মিডিয়া একাউণ্ট পৰিচালনা কৰাৰ সুযোগ পাব। এনে প্ৰেৰণাদায়ক জীৱন যাত্ৰা আৰু অধিক শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ তেওঁ আহ্বান জনায়।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত উল্লেখ কৰেঃ
"মই NaMo App অ’পেন ফ’ৰামত অতি প্ৰেৰণাদায়ক জীৱন যাত্ৰা শ্বেয়াৰ কৰা দেখি আহিছো, য’ৰ পৰা ৮ মাৰ্চৰ আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱসত মোৰ ডিজিটেল ছ’চিয়েল মিডিয়া একাউণ্টসমূহ পৰিচালনাৰ বাবে কেইগৰাকীমান মহিলাক নিৰ্বাচিত কৰা হ’ব। মই এনেধৰণৰ আৰু অধিক জীৱন যাত্ৰা সম্পৰ্কে শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছো।"

Prime Minister's Office
PM encourages Women to share their inspiring life journeys
PM to hand over his social media accounts to few selected women on 8th March, celebrated as International Women’s Day
03 MAR 2025 7:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today remarked that it was inspiring to see numerous life journeys shared on the NaMo App Open Forum. In celebration of International Women's Day on March 8th, the Prime Minister announced that a few selected women will have the opportunity to take over his digital social media accounts for the day. He urged to share more such inspiring life journeys.
Shri Modi in a post on X stated:
"I’ve been seeing very inspiring life journeys being shared on the NaMo App Open Forum, from which a few women will be selected for a social media takeover of my digital social media accounts on 8th March, which is Women’s Day. I urge more such life journeys to be shared."