Prime Minister's Office
PM encourages Women to share their inspiring life journeys
PM to hand over his social media accounts to few selected women on 8th March, celebrated as International Women’s Day
03 MAR 2025 7:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today remarked that it was inspiring to see numerous life journeys shared on the NaMo App Open Forum. In celebration of International Women's Day on March 8th, the Prime Minister announced that a few selected women will have the opportunity to take over his digital social media accounts for the day. He urged to share more such inspiring life journeys.
Shri Modi in a post on X stated:
"I’ve been seeing very inspiring life journeys being shared on the NaMo App Open Forum, from which a few women will be selected for a social media takeover of my digital social media accounts on 8th March, which is Women’s Day. I urge more such life journeys to be shared."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নুপীশিংগী মফমদা মখোয়গী পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইরবা পুন্সি খোঙচৎ শেয়র তৌনবা পুক্নিং থৌগৎখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎ হায়না পাঙথোক্নরিবা মার্চ ৮ দা মহাক্কী সোসিএল মীদিয়া একাউন্ত খনগৎলবা নুপী খরদা শিন্নগনি
03 MAR 2025 7:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নামো এপ ওপন ফোরমদা মশিং য়াম্লবা পুন্সি খোঙচৎকী ৱারীশিং উবদা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওই হায়না ফোঙদোকখ্রে। মার্চ ৮ দা মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎ পাঙথোকপা ওইনা, প্রধন মন্ত্রীনা খনগৎলবা নুপী খরদা নোংমদুগী মহাক্কী দিজিতেল সোসিএল মীদিয়া একাউন্ত শীজিন্ননবগী খুদোংচাবা ফংহনগনি হায়না লাউথোকখ্রে। মহাক্না অসিগুম্বা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইণবা ৱারী হেন্না হেন্না থারক্নবা ৱাফম থমখি।
শ্রী মোদীনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা হায়খি:
"নামো এপ ওপন ফোরমদা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইরবা পুন্সি খোঙচৎকী মরমদা থাগৎনরকপা ঐহাক্না উরে, মদুদগী নুপী খরা নুপীশিংগী নুমিৎ মার্চ ৮ দা ঐগী দিজিতেল সোসিএল মীদিয়া একাউন্ত পায়হন্নবা খনগৎকনি। ঐহাক্না অসিগুম্বা পুন্সি খোঙচৎকী ৱারী হেন্না থাগৎলক্নবা ৱাফম থমজরি।”