প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱস উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
28 FEB 2025 10:00AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱস উপলক্ষে সকলোকে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ এক্স-ৰ এটা পোষ্টত লিখিছে:
"ৰাষ্ট্ৰীয় বিজ্ঞান দিৱসত বিজ্ঞানৰ প্ৰতি আগ্ৰহী লোকসকলক, বিশেষকৈ আমাৰ যুৱ উদ্ভাৱকসকলক শুভেচ্ছা জনাইছো। আহক বিজ্ঞান আৰু উদ্ভাৱনক জনপ্ৰিয় কৰো আৰু বিজ্ঞানৰ ব্যৱহাৰ কৰি বিকশিত ভাৰত গঢ়ি তোলো ।"
এই মাহৰ #মন কী বাত অনুষ্ঠানত, 'বিজ্ঞানী হিচাপে এটা দিন "ৰ বিষয়ে আলোচনা কৰা হৈছিল. য' ত যুৱপ্ৰজন্মই কিবা নহয় কিবা এটা বৈজ্ঞানিক কাৰ্যকলাপত অংশগ্ৰহণ কৰে।

Prime Minister's Office
PM greets everyone on occasion of National Science Day
28 FEB 2025 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi greeted everyone today on the occasion of National Science Day. He wrote in a post on X:
“Greetings on National Science Day to those passionate about science, particularly our young innovators. Let’s keep popularising science and innovation and leveraging science to build a Viksit Bharat.
During this month’s #MannKiBaat, had talked about ‘One Day as a Scientist’…where the youth take part in some or the other scientific activity.”