Prime Minister's Office
PM greets everyone on occasion of National Science Day
28 FEB 2025 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi greeted everyone today on the occasion of National Science Day. He wrote in a post on X:
“Greetings on National Science Day to those passionate about science, particularly our young innovators. Let’s keep popularising science and innovation and leveraging science to build a Viksit Bharat.
During this month’s #MannKiBaat, had talked about ‘One Day as a Scientist’…where the youth take part in some or the other scientific activity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীপুম খুদিংমকপু নেস্নেল সাইন্স দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
28 FEB 2025 10:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা ঙসি নেস্নেল সাইন্স দেগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“নেস্নেল সাইন্স দেনা লাকপদা সাইন্সপু পামজবা মরু ওইনা ঐখোয়গী নহা ওইরিবা ইন্নোভেতরশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না সাইন্স অমসুং ইন্নোভেসনবু লেপ্পা লৈতনা থৌগৎসি অমসুং ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎপদা সাইন্স শীজিন্নরসি।
থা অসিগী #MannKiBaat মনুংদা নহারোলশিংনা সাইন্তিফিক এক্তিবিতী অমা নত্ত্রগা অতোপ্পদা শরুক য়ারিবা ‘ৱান দে এস এ সাইন্তিস্ত’কী মতাংদা ঙাংখি।”