প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰয়াগৰাজত মহাকুম্ভৰ সামৰণিৰ লগে লগে এই যুগান্তৰকাৰী সমাৱেশৰ বিষয়ে কিছু মনৰ ভাব লিখিছিলো, যি আমাৰ দেশৰ সাংস্কৃতিক, সামাজিক আৰু আধ্যাত্মিক শক্তিক বিস্ময়কৰভাৱে চিত্ৰিত কৰিছিলঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
27 FEB 2025 2:43PM by PIB Guwahati
প্ৰয়াগৰাজত মহাকুম্ভৰ সামৰণি প্ৰসংগত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এই যুগান্তৰকাৰী সমাৱেশত আলোকপাত কৰে, যি আমাৰ দেশৰ সাংস্কৃতিক, সামাজিক আৰু আধ্যাত্মিক শক্তিক বিস্ময়কৰভাৱে চিত্ৰিত কৰিছে। তেওঁ লিখা ব্লগটো পঢ়িবলৈ সকলোকে আহ্বান জনাই শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত কয় :
"প্ৰয়াগৰাজৰ মহাকুম্ভ সামৰণি পৰাৰ লগে লগে এই যুগান্তকাৰী সমাৱেশৰ বিষয়ে কিছু মনৰ ভাব লিখিছিলো, যি আমাৰ দেশৰ সাংস্কৃতিক, সামাজিক আৰু আধ্যাত্মিক শক্তিক বিস্ময়কৰভাৱে চিত্ৰিত কৰিছিল। মোৰ ব্লগটো ইংৰাজীত পঢ়ক। "
111111
1111111

Prime Minister's Office
As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, penned few thoughts on this landmark gathering, which wonderfully illustrated the cultural, societal and spiritual strength of our land: Prime Minister
27 FEB 2025 2:43PM by PIB Delhi
As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, the Prime Minister Shri Narendra Modi reflected on this landmark gathering, which has wonderfully illustrated the cultural, societal, and spiritual strength of our land. Urging everyone to read the blog he has penned, Shri Modi in a post on X stated:
“As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, penned few thoughts on this landmark gathering, which wonderfully illustrated the cultural, societal and spiritual strength of our land. Do read my blog in English.”