প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রয়াগরাজতা মহা কুম্ভ লোইশিনখিবগা লোয়ননা ঐখোয়গী লমদম অসিগী নাৎ, খুন্নাই অমসুং স্পিরিচুএলগী মপাঙ্গলশিং নীংথিনা উৎখিবা অচৌবা মীতিন অসিগী মতাংদা ৱাখল্লোন খরা ইজরি: প্রধান মন্ত্রী
27 FEB 2025 2:43PM by PIB Imphal
প্রয়াগরাজতা মহা কুম্ভ লোইশিনখিবগা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐখোয়গী লমদম অসিগী নাৎ, খুন্নাই অমসুং স্পিরিচুএলগী মপাঙ্গল নীংথিনা মশক তাক্লিবা অচৌবা মীতিনগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ইখিবা ব্লোগ অদু পান্নবা মীপুম খুদিংমক্তা হায়রদুনা শ্রী মোদীনা Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না ফোংদোকখি:
“প্রয়াগরাজতা মহা কুম্ভ লোইশিনখিবগা লোয়ননা ঐখোয়গী লমদম অসিগী নাৎ, খুন্নাই অমসুং স্পিরিচুএলগী মপাঙ্গলশিং নীংথিনা উৎখিবা অচৌবা মীতিন অসিগী মতাংদা ৱাখল্লোন খরা ইজরি। ইংলিশতা ঐহাক্কী ব্লোগ অসি শোইদনা পাবীয়ু।”

Prime Minister's Office
As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, penned few thoughts on this landmark gathering, which wonderfully illustrated the cultural, societal and spiritual strength of our land: Prime Minister
27 FEB 2025 2:43PM by PIB Delhi
As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, the Prime Minister Shri Narendra Modi reflected on this landmark gathering, which has wonderfully illustrated the cultural, societal, and spiritual strength of our land. Urging everyone to read the blog he has penned, Shri Modi in a post on X stated:
“As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, penned few thoughts on this landmark gathering, which wonderfully illustrated the cultural, societal and spiritual strength of our land. Do read my blog in English.”