Prime Minister's Office
As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, penned few thoughts on this landmark gathering, which wonderfully illustrated the cultural, societal and spiritual strength of our land: Prime Minister
27 FEB 2025 2:43PM by PIB Delhi
As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, the Prime Minister Shri Narendra Modi reflected on this landmark gathering, which has wonderfully illustrated the cultural, societal, and spiritual strength of our land. Urging everyone to read the blog he has penned, Shri Modi in a post on X stated:
“As the Mahakumbh in Prayagraj concludes, penned few thoughts on this landmark gathering, which wonderfully illustrated the cultural, societal and spiritual strength of our land. Do read my blog in English.”

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रयागराजमा महाकुम्भ समापनको अवसरमा यस ऐतिहासिक सभामा केही विचारहरू लेखे, जसले हाम्रो भूमिको सांस्कृतिक, सामाजिक र आध्यात्मिक शक्तिलाई अद्भुत रूपमा चित्रण गर्योस: प्रधानमन्त्री
27 FEB 2025 2:43PM by PIB Gangtok
प्रयागराजमा महाकुम्भ समाप्त हुँदै गर्दा प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले यस ऐतिहासिक सभामा आफ्नो विचार व्यक्त गरे, जसले हाम्रो भूमिको सांस्कृतिक, सामाजिक र आध्यात्मिक शक्तिलाई अद्भुत रूपमा चित्रण गरेको छ। सबैलाई आफूले लेखेको ब्लग पढ्न आग्रह गर्दै श्री मोदीले X मा एक पोस्टमा भने:
"प्रयागराजमा महाकुम्भ समाप्त हुँदै गर्दा यस ऐतिहासिक सभामा केही विचारहरू लेखे, जसले हाम्रो भूमिको सांस्कृतिक, सामाजिक र आध्यात्मिक शक्तिलाई अद्भुत रूपमा चित्रण गर्‍यो। मेरो ब्लग अङ्ग्रेजीमा पढ्नुहोस्।"