প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেন্দ্র অমসুং অসাম অনিমক্ত লৈরিবা এন.দি.এ সরকারশিংনা, বোরো ফুরুপকী ফিবম ফগৎনবা অমসুং বোরোশিংগী অনিংবশিং থুংহন্নবা চোকথবা লৈতনা থবক পায়খৎলি, হায়রিবা থবকশিং অসি মখা তানা হেন্না কন্না পায়খৎকনি: প্রধান মন্ত্রী
15 FEB 2025 4:08PM by PIB Imphal
ফেব্রুৱারি ১৭ দা কোক্রাঝারদা নোংমগী অখন্নবা এশেমব্লি মীফম পাংথোক্কদৌরিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি কেন্দ্র অমসুং অসাম অনিমক্ত লৈরিবা এন.দি.এ সরকারশিংনা, বোরো ফুরুপকী ফিবম ফগৎনবা অমসুং বোরোশিংগী অনিংবশিং থুংহন্নবা চোকথবা লৈতনা থবক পায়খৎলি। হায়রিবা থবকশিং অসি মখা তানা হেন্না কন্না পায়খৎকনি।
কোক্রাঝারদা নোংমগী এশেমব্লি মীফম পাংথোক্নবগী মতাংদা অসামগী চীফ মিনিস্তর শ্রী হিমান্ত বিস্বা শর্মানা লাউথোকখিবা এক্স পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“কেন্দ্র অমসুং অসাম অনিমক্ত লৈরিবা এন.দি.এ সরকারশিংনা, বোরো ফুরুপকী ফিবম ফগৎনবা অমসুং বোরোশিংগী অনিংবশিং থুংহন্নবা চোকথবা লৈতনা থবক পায়খৎলি। হায়রিবা থবকশিং অসি মখা তানা হেন্না কন্না পায়খৎকনি।
ঐনা কোক্রাঝারদা চৎখিবা অমসুং মফম অদুদা ফজরবা বোরোগী নাৎ য়েংখিবা অদু ঐ নিংশিংলি”।

Prime Minister's Office
The NDA Governments, both in the Centre and Assam, have been working tirelessly to empower the Bodo community and fulfil Bodo aspirations, these works will continue with even greater vigour: Prime Minister
15 FEB 2025 4:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the historic one-day special Assembly session to be held in Kokrajhar on February 17.
Shri Modi said that The NDA Governments, both in the Centre and Assam, have been working tirelessly to empower the Bodo community and fulfil Bodo aspirations. These works will continue with even greater vigour.
Responding to X post of Assam Chief Minister, Shri Himanta Biswa Sarma’s announcement about one-day Assembly session at Kokrajhar, Shri Modi posted on X;
“The NDA Governments, both in the Centre and Assam, have been working tirelessly to empower the Bodo community and fulfil Bodo aspirations. These works will continue with even greater vigour.
I fondly recall my own visit to Kokrajhar, where I witnessed the vibrant Bodo culture.”