Prime Minister's Office
PM chairs an extensive meeting of the Advisory Board of WAVES, the global summit that brings together the world of entertainment, creativity and culture
07 FEB 2025 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi chaired an extensive meeting of the Advisory Board of WAVES through Video Conference today. WAVES is a global summit that brings together the world of entertainment, creativity and culture.
In a post on X, he wrote:
“Just concluded an extensive meeting of the Advisory Board of WAVES, the global summit that brings together the world of entertainment, creativity and culture. The members of the Advisory Board are eminent individuals from different walks of life, who not only reiterated their support but also shared valuable inputs on how to further enhance our efforts to make India a global entertainment hub.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এন্তরতেনমেন্ত, ক্রিএতিবিতী অমসুং কলচরগী লমবু পুনশিল্লিবা গ্লোবেল সম্মিৎ, WAVESকী এদভাইজরী বোর্দকী ওইবা পাক-শন্না খন্ন-নৈনরিবা মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
07 FEB 2025 11:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা WAVESকী এদভাইজরী বোর্দকী পাক-শন্না খন্ন-নৈনরিবা মীফম অমগী ময়াই তাংবল লৌখ্রে। WAVES অসি এন্তরতেনমেন্ত, ক্রিএতিবিতী অমসুং কলচরগী লমবু পুনশিল্লিবা গ্লোবেল সম্মিৎ অমনি।
Xতা পোস্ত তৌরদুনা মহাক্না ইখি:
“এন্তরতেনমেন্ত, ক্রিএতিবিতী অমসুং কলচরগী লমবু পুনশিল্লিবা গ্লোবেল সম্মিৎ ওইরিবা WAVESকী এদভাইজরী বোর্দকী পাক-শন্না খন্ন-নৈনরিবা মীফম অমা লোইশিনখ্রে। এদভাইজরী বোর্দকী মেম্বরশিং অসি পুন্সিগী তোঙান-তোঙানবা লমশিংদগী লাকপা শক্নাইরবা মীওইশিংনি, মখোয়না মখোয়গী সপ্পোর্ত পীবতা নত্তনা ভারতপু মালেমগী এন্তরতেনমেন্ত হব অমা ওইহন্নবা ঐখোয়না হোৎনরিবশিং অসি মখা তানা মতৌ করম্না হেনগৎহনগদগে হায়বগী মতাংদা মমল য়াম্লবা ইনপুৎশিংসু পীরকখি।”