Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi congratulates President Trump on historic second term
Leaders reaffirm their commitment to work towards a mutually beneficial and trusted partnership
They discuss measures for strengthening cooperation in technology, trade, investment, energy and defense
PM and President Trump exchange views on global issues, including the situation in West Asia and Ukraine
Leaders reiterate commitment to work together for promoting global peace, prosperity and security
Both leaders agree to meet soon
27 JAN 2025 10:23PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with the President of the United States of America, H.E. Donald J. Trump, today and congratulated him on his historic second term as the 47th President of the United States of America.
The two leaders reaffirmed their commitment for a mutually beneficial and trusted partnership. They discussed various facets of the wide-ranging bilateral Comprehensive Global Strategic Partnership and measures to advance it, including in the areas of technology, trade, investment, energy and defence.
The two leaders exchanged views on global issues, including the situation in West Asia and Ukraine, and reiterated their commitment to work together for promoting global peace, prosperity and security.
The leaders agreed to remain in touch and meet soon at an early mutually convenient date.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এস. কী রাস্ত্রপতী দোনাল্দ ত্রম্প্পু অনিশুবা পুৱারী ওইরবা অনিশুবা তর্মগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
লুচিংবশিং অসিনা অমগা অমগা খুদোংচাবা পীননবা অমদি পার্ত্নর্শিপ ওইমিন্ননবা চেৎনা ৱাশক্নখ্রে
তেক্নোলোজী, ত্রেদ, ইনভেস্তমেন্ত, ইনর্জী অমসুং দিফেন্স মপাঙ্গল হেন্না কনখৎহন্নবা পাম্বৈশিংগী মতাংদা খন্নখি
পি.এম. অমসুং প্রসিদেন্ত ত্রম্পনা নোংচুপ এসিয়া অমসুং য়ুক্রেনগী ফীভম য়াওনা মালেমগী ওইবা ইসুশিংদা থম্বা মীৎয়েংশিং ফোংদোক্নখি
লুচিংবশিং অসিনা মালেম অসি তংদু লৈতানা, খুজ্ঞাও-লৈচাওনা লৈনবা অমদি ঙাক-শেনবগী মতাংদা অমুক হন্না ৱাফম থম্নখি
লুচিংবা অনিমক অমুক থুনা উন্ননবা য়ান্নখি
27 JAN 2025 10:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এস. কী রাস্ত্রপতী ঐচ.ই. দোনাল্দ জে. ত্রম্প্পু য়ুনাইতেদ স্তেত্স ওফ অমেরিকাগী 47 শুবা প্রসিদেন্ত ওইনা অনিশুবা পুৱারী ওইরবা অনিশুবা তর্মগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
লুচিংবশিং অসিনা অমগা অমগা খুদোংচাবা পীননবা অমদি পার্ত্নর্শিপ ওইমিন্ননবা চেৎনা ৱাশক্নখি।
মখোয়না তেক্নোলোজী, ত্রেদ, ইনভেস্তমেন্ত, ইনর্জী অমসুং দিফেন্স য়াওনা ৱাইদ রেজ্ঞগী ওইবা বাইলেতরেল কম্প্রিহেন্সব গ্রোবেল স্ত্রেতিজিক পার্ত্নরশিপ অমসুং য়াংশিলহন্নবা পাম্বৈশিংগী তোঙান-তোঙানবা ফেসেৎশিংগী মতাংদা খন্নখি
লুচিংবা অনি অসিনা নোংচুপ এসিয়া অমসুং য়ুক্রেনগী ফীভম য়াওনা মালেমগী ওইবা ইসুশিংদা থম্বা মীৎয়েংশিং ফোংদোক্নখি অমসুং মালেম অসি তংদু লৈতানা, খুজ্ঞাও-লৈচাওনা লৈনবা অমদি ঙাক-শেনবগী মতাংদা অমুক হন্না ৱাফম থম্নখি।
লুচিংবশিং অসিনা অদুম পাও ফাওননবা অমসুং য়ান্নরগা শাফগদবা নুমীৎ অমদা অমুক থুনা উন্ননবা য়ান্নখি।