প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আইরলেন্দগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পায়রবা মাইকেল মার্তিন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 JAN 2025 11:38AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আইরলেন্দগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পায়রবা মাইকেল মার্তিন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“আইরলেন্দগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পায়রকপদা @MichealMartinTD থাগৎপা ফোঙদোকচরি। শরুক য়ামিন্নরিবা গুনশিং অমসুং মীগা মীগা লৈনরিবা অচেৎপা মরীশিংদা য়ুম্ফম ওইবা ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা ফগৎনবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM Shri Narendra Modi congratulates H.E. Mr. Micheál Martin on assuming the office of Prime Minister of Ireland
24 JAN 2025 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated H.E. Mr. Micheál Martin on assuming the office of Prime Minister of Ireland.
In a post on X, Shri Modi said:
“Congratulations @MichealMartinTD on assuming the office of Prime Minister of Ireland. Committed to work together to further strengthen our bilateral partnership that is based on strong foundation of shared values and deep people to people connect.”