প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রাগী জালগাউন্দা রেলৱে ত্রেকশিংদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
22 JAN 2025 11:35PM by PIB Imphal
মহারাস্ত্রাগী জালগাউন্দা রেলৱে ত্রেকশিংদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“মহারাস্ত্রাগী জালগাউন্দা রেলৱে ত্রেকশিংদা খুদোংথিবা থোকপদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা ওথোরিতিশিংনা পাংবা য়াবা মতেংশিং পাংলি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in tragic accident on the railway tracks in Jalgaon, Maharashtra
22 JAN 2025 11:35PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in the tragic accident on the railway tracks in Jalgaon, Maharashtra.
The Prime Minister’s Office handle in post on X said:
“Anguished by the tragic accident on the railway tracks in Jalgaon, Maharashtra. I extend my heartfelt condolences to the bereaved families and pray for the speedy recovery of all the injured. Authorities are providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi”