Prime Minister's Office
Proud to see India emerge as a global leader in adopting AI: Prime Minister
17 JAN 2025 11:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed pride about India emerging as a global leader in adopting AI.
Quoting a news article by Hindu Businessline on Namo App, he posted on X:
“Proud to see India emerge as a global leader in adopting AI. This highlights India’s commitment to innovation and leveraging AI for transformational growth.
https://www.thehindubusinessline.com/info-tech/india-outpaces-global-ai-adoption-bcg-survey/article69101450.ece
via NaMo App”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
AI শীজিন্নবদা ভারতনা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইরকপা উবা ফংবদা চাউথোকচাবা পোকই: প্রধান মন্ত্রী
17 JAN 2025 11:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতনা AI শীজিন্নবদা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইরক্লিবা অসিদা চাউথোকচবা পোকই হায়না ফোংদোকখ্রে।
নমো এপতা হিন্দু বিজিনেসলাইন্না হাপলজপা ন্যু আর্তিকল অমা কোৎ তৌরদুনা মহাক্না Xতা পোস্ত তৌখি:
“ভারতনা AI শীজিন্নবদা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইরক্লিবা অসিদা চাউথোকচবা পোকই। মসিনা অওনবা পুরক্কদবা গ্রোথ অমগীদমক AI শীজিন্নবগী ভারতকী ফিরেপ অদু তাক্লি।
https://www.thehindubusinessline.com/info-tech/india-outpaces-global-ai-adoption-bcg-survey/article69101450.ece
নমো এপকী খুত্থাংদা।”