Prime Minister's Office
Proud to see India emerge as a global leader in adopting AI: Prime Minister
17 JAN 2025 11:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed pride about India emerging as a global leader in adopting AI.
Quoting a news article by Hindu Businessline on Namo App, he posted on X:
“Proud to see India emerge as a global leader in adopting AI. This highlights India’s commitment to innovation and leveraging AI for transformational growth.
https://www.thehindubusinessline.com/info-tech/india-outpaces-global-ai-adoption-bcg-survey/article69101450.ece
via NaMo App”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆର୍ଟିଫିସିଆଲ ଇଣ୍ଟେଲିଜେନ୍ସକୁ ଗ୍ରହଣ କରିବାରେ ଭାରତ ବିଶ୍ୱର ଅଗ୍ରଣୀ ରାଷ୍ଟ୍ର ଭାବେ ଉଭା ହେବା ଦେଖି ଗର୍ବିତ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 JAN 2025 11:23PM by PIB Bhubaneswar
ନମୋ ଆପରେ ହିନ୍ଦୁ ବିଜନେସ୍ ଲାଇନର ଏକ ସମ୍ବାଦ ନିବନ୍ଧକୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରି ସେ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
"ଆର୍ଟିଫିସିଆଲ ଇଣ୍ଟେଲିଜେନ୍ସକୁ ଗ୍ରହଣ କରିବାରେ ଭାରତ ବିଶ୍ୱର ଅଗ୍ରଣୀ ରାଷ୍ଟ୍ର ଭାବେ ଉଭା ହେବା ଦେଖି ଗର୍ବିତ। ଏହା ନବସୃଜନ ପ୍ରତି ଭାରତର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦର୍ଶାଉଛି ଏବଂ ପରିବର୍ତ୍ତନଶୀଳ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ଆର୍ଟିଫିସିଆଲ ଇଣ୍ଟେଲିଜେନ୍ସର ଲାଭ ଉଠାଉଛି।
https://www.thehindubusinessline.com/info-tech/india-outpaces-global-ai-adoption-bcg-survey/article69101450.ece
ନମୋ ଆପ୍ ଜରିଆରେ "