প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শিঙ্গাপুরগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
16 JAN 2025 10:35PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শিঙ্গাপুরগী রাস্ত্রপতি থারমান সনমুগারত্ননম উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ঐখোয়না ইন্দিয়া-শিঙ্গাপুর কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজি পার্তনরশিপগী মরমদা মপুংফানা খন্নখ্রে। ঐখোয়না সেমিকন্দক্তরশিং, দিজিতেলগী থবকশিং, স্কিল হেনগৎহনবা, চৎথোক-চৎশিন অমসুং অতৈ হিরম কয়াদা খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি নুমিদাংৱাইরম, শিঙ্গাপুরগী রাস্ত্রপতি থারমান সনমুগারত্ননম উনখ্রে। ঐখোয়না ইন্দিয়া-শিঙ্গাপুর কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজি পার্তনরশিপগী মরমদা মপুংফানা খন্নখ্রে। ঐখোয়না সেমিকন্দক্তরশিং, দিজিতেলগী থবকশিং, স্কিল হেনগৎহনবা, চৎথোক-চৎশিন অমসুং অতৈ হিরম কয়াদা খন্নখি। ঐখোয়না ইন্দস্ত্রি, ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং নাৎকী লমদা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা লম্বীশিং খন্নখি”।
@Tharman_S

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the President of Singapore
16 JAN 2025 10:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with the President of Singapore, Mr. Tharman Shanmugaratnam, today. "We discussed the full range of the India-Singapore Comprehensive Strategic Partnership. We talked about futuristic sectors like semiconductors, digitalisation, skilling, connectivity and more", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Earlier this evening, met the President of Singapore, Mr. Tharman Shanmugaratnam. We discussed the full range of the India-Singapore Comprehensive Strategic Partnership. We talked about futuristic sectors like semiconductors, digitalisation, skilling, connectivity and more. We also spoke on ways to improve cooperation in industry, infrastructure and culture."
@Tharman_S