প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ প্ৰতিভাৱান যুৱক-যুৱতীসকলে খণ্ডসমূহৰ মাজত অভূতপূৰ্ব বিকাশৰ সূচনা কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
04 JAN 2025 4:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিভিন্ন খণ্ডত ভাৰতৰ উল্লেখযোগ্য কৃতিত্বৰ প্ৰশংসা কৰি এই সফলতাৰ কাৰণ দেশৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ শক্তি আৰু প্ৰতিভা বুলি কয়।
বিভিন্ন খণ্ডত ভাৰতৰ উল্লেখযোগ্য কৃতিত্বৰ বিষয়ে এক্স প্লেটফৰ্মত মাইগভত দিয়া আপডেটৰ সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে এক্স পোষ্টত কয়;
“ভাৰতে ট্ৰেণ্ডটো স্থাপন কৰিছে আৰু ইয়াৰ কাৰণ হৈছে আমাৰ প্ৰতিভাৱান যুৱক-যুৱতীসকল! আৰু, আমি আগন্তুক সময়ত আৰু ভাল কাম কৰিবলৈ ওলাইছো।”

Prime Minister's Office
India’s talented youth driving unprecedented growth across sectors: Prime Minister
04 JAN 2025 4:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised India’s remarkable achievements across various sectors, attributing the success to the energy and talent of the nation’s youth.
Responding to updates from MyGov on X platform about India’s remarkable achievements across various sectors, Shri Modi posted;
“India is setting the trend and this is due to our talented youth! And, we are going to do even better in the times to come.”