প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী তেলেন্ত লৈরবা নহারোলশিংনা সেক্তরশিংদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা গ্রোথ পুরক্লি: প্রধান মন্ত্রী
04 JAN 2025 4:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরক্তর কয়াদা ভারতকী শীংথানীংঙাই ওইবা মায়পাকপশিংবু থাগৎলদুনা মসিগী মায়পাকপা অসি লৈবাক অসিগী নহারোলগী শক্তি অমসুং হৈশীংবননি হায়খ্রে।
সরক্তর কয়াদা ভারতকী শীংথানীংঙাই ওইবা মায়পাকপশিংগী মতাংদা মাইগোবতগী X প্লেৎফোর্মদা তৌবা অপদেৎশিংদা রেস্পোন্দ তৌরদুনা শ্রী মোদীনা পোস্ত তৌখি;
“ভারতনা ত্রেন্দ অমা শেমগৎলি অমসুং মসিগী মরম ঐখোয়গী তেলেন্ত লৈবা নহারোলশিংনি! অমসুং ঐখোয়না তুংদা লাক্কদবা মতমশিংদা হেন্না হেনগৎলকখিগনি।”

Prime Minister's Office
India’s talented youth driving unprecedented growth across sectors: Prime Minister
04 JAN 2025 4:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised India’s remarkable achievements across various sectors, attributing the success to the energy and talent of the nation’s youth.
Responding to updates from MyGov on X platform about India’s remarkable achievements across various sectors, Shri Modi posted;
“India is setting the trend and this is due to our talented youth! And, we are going to do even better in the times to come.”