ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ପ୍ରତିଭାଶାଳୀ ଯୁବପୀଢ଼ି ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଅଭୂତପୂର୍ବ ଅଭିବୃଦ୍ଧି କରୁଛନ୍ତି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 JAN 2025 4:14PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିବା ସହ ଏହି ସଫଳତା ଦେଶର ଯୁବପୀଢ଼ିଙ୍କର ଶକ୍ତି ଏବଂ ପ୍ରତିଭା ବୋଲି କହିଛନ୍ତି ।
ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା ବିଷୟରେ ଏକ୍ସ ପ୍ଲାଟଫର୍ମରେ ମାଇଗଭ୍ର ଅପ୍ଡେଟ୍ଗୁଡିକର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦି ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
“ଭାରତ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତାର ଏକ ଟ୍ରେଣ୍ଡ୍ ସ୍ଥିର କରୁଛି ଏବଂ ଏହା ଆମର ପ୍ରତିଭାଶାଳୀ ଯୁବପୀଢ଼ିଙ୍କ ଯୋଗୁଁ ହେଉଛି! ଏବଂ ଭବିଷ୍ୟତରେ ଆମେ ଆହୁରି ଭଲ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବାକୁ ଯାଉଛୁ ।”

Prime Minister's Office
India’s talented youth driving unprecedented growth across sectors: Prime Minister
04 JAN 2025 4:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised India’s remarkable achievements across various sectors, attributing the success to the energy and talent of the nation’s youth.
Responding to updates from MyGov on X platform about India’s remarkable achievements across various sectors, Shri Modi posted;
“India is setting the trend and this is due to our talented youth! And, we are going to do even better in the times to come.”