প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খ্বাজা মোইনুদ্দিন চিস্তিগী উর্স থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
02 JAN 2025 11:15PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খ্বাজা মোইনুদ্দিন চিস্তিগী উর্স থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
শ্রী কিরেন রিজিজুগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীবদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“খ্বাজা মোইনুদ্দিন চিস্তিগী উর্স থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। থৌরম অসিনা মীওই খুদিংমক্কী পুন্সিদা হরাওবা অমসুং ইং-তপ্পা পুরকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister greets on the occasion of Urs of Khwaja Moinuddin Chishti
02 JAN 2025 11:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today greeted on the occasion of Urs of Khwaja Moinuddin Chishti.
Responding to a post by Shri Kiren Rijiju on X, Shri Modi wrote:
“Greetings on the Urs of Khwaja Moinuddin Chishti. May this occasion bring happiness and peace into everyone’s lives.”