Prime Minister's Office
Prime Minister reflects on 2024's Memorable Moments
31 DEC 2024 2:41PM by PIB Delhi
As the year comes to a close, the Prime Minister Shri Narendra Modi reflected on the significant milestones to unforgettable events from 2024, marked by numerous achievements and memories.
Responding to a post by narendramodi_in handle on X, Shri Modi said:
“2024 in a frame!
Here are some memorable snapshots from the year gone by.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০২৪ গী নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা মিকুপশিং প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখ্রে
31 DEC 2024 2:41PM by PIB Imphal
চহি অসি লোইশিল্লকপগা লোয়ননা, মাইপাকপা কয়া অমসুং নিংশিংবা কয়ানা থল্লবা ২০২৪ গী কাউঙম্লরোইদবা থৌদোকশিংগী শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপশিং প্রধান শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিংশিংখ্রে।
এক্সতা narendramodi_in হেন্দলগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ফ্রেম অমদা ২০২৪!
চৎখিগদৌরবা চহিগী নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা শক্তম খর লৈজরে”।