গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে নতুন দিল্লীত প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী ডঃ মনমোহন সিঙলৈ পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণ কৰে
এগৰাকী বিশিষ্ট অৰ্থনীতিবিদ মনমোহন সিং ডাঙৰীয়া বিত্ত আৰু ৰাজহুৱা নীতিৰ বিস্তৃত জ্ঞানৰ বাবে সদায় স্মৰণীয় হৈ থাকিব
27 DEC 2024 3:03PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে নতুন দিল্লীত প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী ডঃ মনমোহন সিঙলৈ পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণ কৰে।
‘এক্স’ৰ এটা প’ষ্টত শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, ভাৰতৰ প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী ডঃ মনমোহন সিং ডাঙৰীয়ালৈ পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণ কৰোঁ। এগৰাকী বিশিষ্ট অৰ্থনীতিবিদ মনমোহন সিং ডাঙৰীয়া বিত্ত আৰু ৰাজহুৱা নীতিৰ বিস্তৃত জ্ঞানৰ বাবে সদায় স্মৰণীয় হৈ থাকিব।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah paid floral tributes to former Prime Minister, Dr. Manmohan Singh in New Delhi
A distinguished economist Manmohan Singh Ji, will always be remembered for his vast knowledge of finance and public policy
27 DEC 2024 3:03PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah paid floral tributes to the former Prime Minister, Dr. Manmohan Singh in New Delhi.
In his post on ‘X’ Shri Amit Shah said, paid floral tributes to the former Prime Minister of India, Dr. Manmohan Singh Ji. A distinguished economist Manmohan Singh Ji, will always be remembered for his vast knowledge of finance and public policy.