য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা নিউ দিল্লিদা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহগী মফমদা লৈ কত্তুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
ফাইনান্স অমসুং সরকারগী থৌশিলগী লমদা মহাক্কী পাক-চাউরবা লৌশিংগীদমক শক্নাইরবা ইকোনোমিস্ত অমা ওইরিবা মনমোহন সিংহ জি মতম পুম্নমক্ত নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি
27 DEC 2024 3:03PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা নিউ দিল্লিদা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহগী মফমদা লৈ কত্তুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
মহাক্না এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী অমিত সাহনা হায়খি ভারতকী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহ জিগী মফমদা লৈ কত্তুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। ফাইনান্স অমসুং সরকারগী থৌশিলগী লমদা মহাক্কী পাক-চাউরবা লৌশিংগীদমক শক্নাইরবা ইকোনোমিস্ত অমা ওইরিবা মনমোহন সিংহ জি মতম পুম্নমক্ত নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah paid floral tributes to former Prime Minister, Dr. Manmohan Singh in New Delhi
A distinguished economist Manmohan Singh Ji, will always be remembered for his vast knowledge of finance and public policy
27 DEC 2024 3:03PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah paid floral tributes to the former Prime Minister, Dr. Manmohan Singh in New Delhi.
In his post on ‘X’ Shri Amit Shah said, paid floral tributes to the former Prime Minister of India, Dr. Manmohan Singh Ji. A distinguished economist Manmohan Singh Ji, will always be remembered for his vast knowledge of finance and public policy.