প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বৰদিন উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 DEC 2024 9:36AM by PIB Guwahati
বৰদিন উপলক্ষে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী মোদীয়ে লগতে চিবিচিআইত তেওঁ অংশগ্ৰহণ কৰা বৰদিনৰ কাৰ্যসূচীৰ আভাসো শ্বেয়াৰ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ পোষ্টত লিখে:
"আপোনালোক সকলোকে বৰদিনৰ শুভেচ্ছা জনাইছো।"
প্ৰভু যীচু খ্ৰীষ্টৰ শিক্ষাই সকলোকে শান্তি আৰু সমৃদ্ধিৰ পথ দেখুৱাওক।
চিবিচিআইৰ বৰদিনৰ কাৰ্যসূচীৰ মুল অংশসমূহ দিয়া হ'ল..."

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes everyone a Merry Christmas
25 DEC 2024 9:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended his warm wishes to the masses on the occasion of Christmas today. Prime Minister Shri Modi also shared glimpses from the Christmas programme attended by him at CBCI.
The Prime Minister posted on X:
"Wishing you all a Merry Christmas.
May the teachings of Lord Jesus Christ show everyone the path of peace and prosperity.
Here are highlights from the Christmas programme at CBCI…"