Prime Minister's Office
Prime Minister wishes everyone a Merry Christmas
25 DEC 2024 9:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended his warm wishes to the masses on the occasion of Christmas today. Prime Minister Shri Modi also shared glimpses from the Christmas programme attended by him at CBCI.
The Prime Minister posted on X:
"Wishing you all a Merry Christmas.
May the teachings of Lord Jesus Christ show everyone the path of peace and prosperity.
Here are highlights from the Christmas programme at CBCI…"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা নুংঙাইরবা খৃষ্টমাস অমগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
25 DEC 2024 9:36AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা নুংঙাইরবা খৃষ্টমাস অমগী মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না সি.বি.সি.আইদা খৃষ্টমাস থৌরম অমা শরুক য়াখিবগী ফোতোশিংশু প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ময়াম পুম্নমক নুংঙাইরবা খৃষ্টমাস অমগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
প্রভু যীশুগী পাউতাকশিংনা মীওই খুদিংমক্ত শান্তি অমসুং নুংঙাই-য়াইফবগী লম্বী তাকপা ওইরসনু।
সি.বি.সি.আইদা খৃষ্টমাস থৌরম অমা শরুক য়াখিবগী শক্তমশিং মফম অসিদা লৈরে…”।