প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বেঞ্জামিন নেতনয়াহুদা হানুকা কুহ্মৈগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
25 DEC 2024 6:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহু অমসুং কুহ্মৈ অসি পাংথোক্লিবা মালেম শীনবা থুংবগী মীয়ামদা হানুকা কুহ্মৈগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হানুকা কুহ্মৈ অসি পাংথোক্লিবা মালেম শীনবা থুংবগী মীয়াম অমসুং প্রধান মন্ত্রী @netanyahu দা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। হানুকাগী মঙালনা মীওই খুদিংমক্কী পুন্সিদা থাজবা,শান্তি অমসুং থৌনাগী মঙাল ফংবা ওইরসনু। হানুকা সামিচ!”
מיטב האיחולים לראש הממשלה
@netanyahu
ולכל האנשים ברחבי העולם חוגגים את חג החנוכה. יהיה רצון שזוהר חנוכה יאיר את חיי כולם בתקווה, שלום וכוח. חג חנוכה שמח

Prime Minister's Office
Prime Minister extends Hanukkah greetings to Benjamin Netanyahu
25 DEC 2024 6:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended Hanukkah greetings to Benjamin Netanyahu, the Prime Minister of Israel and all the people across the world celebrating the festival.
The Prime Minister posted on X:
“Best wishes to PM @netanyahu and all the people across the world celebrating the festival of Hanukkah. May the radiance of Hanukkah illuminate everybody’s lives with hope, peace and strength. Hanukkah Sameach!"
מיטב האיחולים לראש הממשלה
@netanyahu
ולכל האנשים ברחבי העולם חוגגים את חג החנוכה. יהיה רצון שזוהר חנוכה יאיר את חיי כולם בתקווה, שלום וכוח. חג חנוכה שמח