প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ধ্যান তৌবা অসি মখোয়গী নোংমগী পুন্সিগী শরুক অমা ওইহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
21 DEC 2024 12:28PM by PIB Imphal
ঙসি মালেমগী মেদিতেসন নুমিত্ত, ধ্যান তৌবা অসি মখোয়গী নোংমগী পুন্সিগী শরুক অমা ওইহন্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি মদুদি কনাগুম্বা অমগী পুন্সিদা, ঐখোয়গী খুন্নাই অমসুং মালেম অসিদা শান্তি অমসুং নুংশিন্না হিংমিন্নবা পুরক্নবা ধ্যান তৌবা অসি শক্তি লৈরবা লম্বী অমনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি মালেমগী মেদিতেসন নুমিত্ত, ধ্যান তৌবা অসি মখোয়গী নোংমগী পুন্সিগী শরুক অমা ওইহন্নবা ঐনা মীয়ামদা হায়জরি অমসুং মসিনা অওনবা পুরকপা ঙম্বগী শক্তি অদু খঙউ। কনাগুম্বা অমগী পুন্সিদা, ঐখোয়গী খুন্নাই অমসুং মালেম অসিদা শান্তি অমসুং নুংশিন্না হিংমিন্নবা পুরক্নবা ধ্যান তৌবা অসি শক্তি লৈরবা লম্বী অমনি। তেক্নোলোজিগী যুগ অসিদা, এপ্পশিং অমসুং গাইদেদ ভিদিওশিংনা ঐখোয়গী নোংমগী থবক-থৌরমশিংগা লোয়ননা ধ্যান তৌবদা মমল য়াম্লবা খুৎলায়শিং ওইনা মতেং পাংগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister calls upon everyone to make meditation a part of their daily lives
21 DEC 2024 12:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has called upon everyone to make meditation a part of their daily lives on World Meditation Day, today. Prime Minister Shri Modi remarked that Meditation is a powerful way to bring peace and harmony to one’s life, as well as to our society and planet.
In a post on X, he wrote:
"Today, on World Meditation Day, I call upon everyone to make meditation a part of their daily lives and experience its transformative potential. Meditation is a powerful way to bring peace and harmony to one’s life, as well as to our society and planet. In the age of technology, Apps and guided videos can be valuable tools to help incorporate meditation into our routines.”