Prime Minister's Office
NEP 2020 supports the vision of teaching young children in their mother tongue with innovative initiatives and resources: Prime Minister
11 DEC 2024 11:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister highlighted that NEP 2020 supports the vision of teaching young children in their mother tongue with innovative initiatives and resources.
Responding to a post by Union Minister Shri Dharmendra Pradhan on X, Shri Modi wrote:
“Union Education Minister Shri @dpradhanbjp highlights the importance of teaching young children in their mother tongue for deep learning, fostering creativity and preserving cultural roots. He mentions how NEP 2020 supports this vision with innovative initiatives and resources – Do read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
NEP 2020না অনৌবা থৌশিলশিং অমসুং রিসোর্সশিংগা লোয়ননা চহি নৌরিবা অঙাংশিংদা মখোয়গী মমা-লোলদা তাকপী-তম্বীবগী ভিজন অসিদা মতেং পাংলি: প্রধান মন্ত্রী
11 DEC 2024 11:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা NEP 2020না অনৌবা থৌশিলশিং অমসুং রিসোর্সশিংগা লোয়ননা চহি নৌরিবা অঙাংশিংদা মখোয়গী মমা-লোলদা তাকপী-তম্বীবগী ভিজন অসিদা মতেং পাংলি হায়না ফোংদোকখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধানগী পোস্ত অমদা রেস্পোন্দ তৌরদুনা শ্রী মোদীনা ইখি:
“কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রী শ্রী@dpradhanbjpনা মমুত তানা খঙনবা, ক্রিএতিবিতী থৌগৎনবা অমসুং নাৎকী ওইবা হৌরকফমশিং ঙাক্তুনা থম্নবা চহি নৌরিবা অঙাংশিংদা মখোয়গী মমা-লোলদা তাকপী-তম্বীবগী মরু ওইবা অদু ফোংদোকখ্রে। মহাক্না NEP 2020না করম্না অনৌবা থৌশিলশিং অমসুং রিসোর্সশিংগা লোয়ননা মসিগী ভিজন অসিদা মতেং পাংবগে হায়বদু পনখি – শোইদনা পাবীয়ু!”