Prime Minister's Office
Our Government has been taking many steps to ensure top-quality infrastructure for the people and leverage the power of connectivity to further prosperity: Prime Minister
09 DEC 2024 10:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today reiterated that the Government has been taking many steps to ensure top-quality infrastructure for the people and leverage the power of connectivity to further prosperity. He added that the upcoming Noida International Airport will boost connectivity and 'Ease of Living' for the NCR and Uttar Pradesh.
Responding to a post ex by Union Minister Shri Ram Mohan Naidu, Shri Modi wrote:
“The upcoming Noida International Airport will boost connectivity and 'Ease of Living' for the NCR and Uttar Pradesh. Our Government has been taking many steps to ensure top-quality infrastructure for the people and leverage the power of connectivity to further prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মীয়ামগীদমক অফবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফংহন্নবা অমসুং মখা তানা নুংঙাই-য়াইফনবা লম্বী-থোংগী শক্তি শীজিন্ননবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলে: প্রধান মন্ত্রী
09 DEC 2024 10:08PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মীয়ামগীদমক অফবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফংহন্নবা অমসুং মখা তানা নুংঙাই-য়াইফনবা লম্বী-থোংগী শক্তি শীজিন্ননবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলে। মহাক্না মখা তানা হায়খি মদুদি নৌনা শেমগৎলক্লিবা নোইদা ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত অসিনা এন.সি.আর অমসুং উত্তর প্রদেসকী চৎথোক-চৎশিন অমসুং হিংবদা লাইবা হেনগৎহল্লগনি।
হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী রাম মোহন নাইদুগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
নৌনা শেমগৎলক্লিবা নোইদা ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত অসিনা এন.সি.আর অমসুং উত্তর প্রদেসকী চৎথোক-চৎশিন অমসুং হিংবদা লাইবা হেনগৎহল্লগনি। মীয়ামগীদমক অফবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফংহন্নবা অমসুং মখা তানা নুংঙাই-য়াইফনবা লম্বী-থোংগী শক্তি শীজিন্ননবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলে”।