ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ପତାକା ଦିବସ ସାହସୀ ସୈନିକମାନଙ୍କର ବୀରତ୍ୱ, ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ବଳିଦାନକୁ ସଲାମ କରିବାର ସମୟ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 DEC 2024 2:41PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ପତାକା ଦିବସ ଅବସରରେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଏହି ଦିବସ ଆମର ସାହସୀ ସୈନିକମାନଙ୍କର ବୀରତ୍ୱ, ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ବଳିଦାନକୁ ସଲାମ କରିବାର ସମୟ । ଏହି ଅବସରରେ ସେ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ପତାକା ଦିବସ ପାଣ୍ଠିରେ ଯୋଗଦାନ କରିବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି :
“ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ପତାକା ଦିବସ ହେଉଛି ଆମର ସାହସୀ ସୈନିକମାନଙ୍କର ବୀରତ୍ୱ, ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ବଳିଦାନକୁ ସଲାମ କରିବାର ସମୟ । ସେମାନଙ୍କର ସାହସିକତା ଆମକୁ ପ୍ରେରଣା ଦିଏ, ତାଙ୍କର ବଳିଦାନ ଆମକୁ ବିନମ୍ର କରିଥାଏ ଏବଂ ସେମାନଙ୍କର ସମର୍ପଣ ଆମକୁ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖିଥାଏ । ଆସନ୍ତୁ ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ପତାକା ଦିବସ ପାଣ୍ଠିରେ ଯୋଗଦାନ କରିବା।”

Prime Minister's Office
Armed Forces Flag Day is about saluting the valour, determination and sacrifices of our courageous soldiers: Prime Minister
07 DEC 2024 2:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today on the occasion of Armed Forces Flag Day remarked that it is about saluting the valour, determination and sacrifices of our courageous soldiers. He urged everyone to contribute to the Armed Forces Flag Day fund.
In a post on X, he wrote:
“Armed Forces Flag Day is about saluting the valour, determination and sacrifices of our courageous soldiers. Their bravery inspires us, their sacrifices humble us and their dedication keeps us safe. Let’s also contribute to the Armed Forces Flag Day fund.”