প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে অসি ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগী থৌনা, অখাং কনবা অমসুং কত্থোকখিবশিংবু ইকাই খুম্নবদি: প্রধান মন্ত্রী
07 DEC 2024 2:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দেগী থৌরমদা হায়খি মদুদি মসি ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগী থৌনা, অখাং কনবা অমসুং কত্থোকখিবশিংবু ইকাই খুম্নবদি। মহাক্না মীপুম খুদিংমক্তা আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে ফন্দদা শরুক তম্নবা হায়খি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে অসি ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লান্মীশিংগী থৌনা, অখাং কনবা অমসুং কত্থোকখিবশিংবু ইকাই খুম্নবদি। মখোয়গী থৌনানা ঐখোয়দা ইথিল পীখি, মখোয়না কত্থোকখিবশিংনা ঐখোয়দা নোলুকপা পোকহল্লি অমসুং মখোয়না মথৌ মশক খঙবনা ঐখোয়বু শাফনা থম্মি। আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে ফন্দদা ঐখোয়সু শরুক তমসি।”

Prime Minister's Office
Armed Forces Flag Day is about saluting the valour, determination and sacrifices of our courageous soldiers: Prime Minister
07 DEC 2024 2:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today on the occasion of Armed Forces Flag Day remarked that it is about saluting the valour, determination and sacrifices of our courageous soldiers. He urged everyone to contribute to the Armed Forces Flag Day fund.
In a post on X, he wrote:
“Armed Forces Flag Day is about saluting the valour, determination and sacrifices of our courageous soldiers. Their bravery inspires us, their sacrifices humble us and their dedication keeps us safe. Let’s also contribute to the Armed Forces Flag Day fund.”