Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi shares article by Union Minister Gajendra Singh Shekhawat
05 DEC 2024 12:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister Gajendra Singh Shekhawat for a national daily.
Shri Modi said that the opinion piece highlights the significance of the Constitution and celebrates India's diverse cultural, spiritual and historical heritage.
The Prime Minister posted on X:
"Union Minister Shri @gssjodhpur highlights how the Constitution of India is more than a legal document. It celebrates India's diverse cultural, spiritual and historical heritage. Do read!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী গজেন্দ্র সিংহ শেখাৱতনা ইবা আর্তিকল শেয়র তৌখ্রে
05 DEC 2024 12:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নেস্নেলগী পাউচে অমদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী গজেন্দ্র সিংহ শেখাৱতনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ওপিনিয়ন পীচ অসিনা সম্বিধানগী মরু ওইবা ফোংদোক্লি অমসুং ভারতকী তোঙান-তোঙানবা কলচরেল, স্পিরিচুএল অমসুং হিস্তোরিকেল হেরিতেজপু থাগৎলি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
" কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @gssjodhpur না ভারতকী সম্বিধান অসি করম্না লিগেল দোক্যুমেন্ত অমদগী হেল্লিবনো তাক্লি। মসিনা ভারতকী তোঙান-তোঙানবা কলচরেল, স্পিরিচুএল অমসুং হিস্তোরিকেল হেরিতেজপু থাগৎলি। মসি শোইদনা পাবীয়ু!"