প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা কুৱেতকী ফোরেন মিনিস্তর তরাম্না ওকখ্রে
ন্যু য়োর্কতা সেপ্তেম্বরদা মহাক্না কুৱেতকী ক্রাউন প্রিন্সকা উনখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখ্রে অমসুং লৈবাক অনিগী মরীশিং ফগৎলকপদা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে
মখোয়না ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, ইনর্জি, তেক্নোলোজি, নাত অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিংদা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা খন্নখ্রে
ভারতমচাশিংগী চেকশিন-থৌরাং পায়খৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেতকী লুচিংবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত অমসুং গল্ফ কোওপরেসন কাউন্সিলগী মরক্ত চেৎনা মতেং পাংন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখ্রে
অথুবা মতমদা কুৱেত্ত লাক্নবা পীরকপা চেবাউ প্রধান মন্ত্রীনা লৌশিনখ্রে
04 DEC 2024 9:44PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কুৱেতকী ফোরেন মিনিস্তর অবদুল্লাহ অলি অল-য়াহয়া উনখ্রে।
ন্যু য়োর্কতা সেপ্তেম্বরদা মহাক্না কুৱেতকী ক্রাউন প্রিন্স সৈখ সাবাহ খালেদ অল-হামাদ অল-সাবাহগা মহাক্কা উনখিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি অমসুং লৈবাক অনিগী মরীশিং ফগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।
মখোয়না ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, ইনর্জি, তেক্নোলোজি, নাত অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিংদা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা খন্নখ্রে
কুৱেত্ত লৈরিবা ভারতমচা মিল্লিয়ন কয়াগী চেকশিন-থৌরাং পায়খৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেতকী লুচিংবশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
হৌজিক কুৱেতনা জি.সি.সিগী প্রসিদেন্ত ওইরিবা অসিগী মখাদা ভারত অমসুং গল্ফ কোওপরেসন কাউন্সিলগী মরক্ত অচেৎপা মরী মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহনগনি হায়বগী থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে। মখোয়না নোংচুপ এসিয়াগী ফিবম খন্নখ্রে অমসুং লমদম অসিদা অথুবা মতমদা শান্তি, সেকুরিতি অমসুং তংদু-লৈতাবা হল্লক্নবা শৌগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
লৈবাক অদুদা অথুবা মতমদা লাক্নবা কুৱেতকী লুচিংবনা পীরকপা চেবাউ প্রধান মন্ত্রীনা লৌশিনখ্রে।

Prime Minister's Office
PM Modi receives Foreign Minister of Kuwait.
PM recalls his meeting with Crown Prince of Kuwait in September in New York and expresses satisfaction at the growing momentum in bilateral relations.
They discuss enhancing cooperation in trade, investment, energy, technology, culture and people to people ties.
PM thanks the leadership of Kuwait for taking care of the Indian community.
PM emphasizes close cooperation between India and the Gulf Cooperation Council.
PM accepts the invitation to visit Kuwait at the earliest opportunity.
04 DEC 2024 9:44PM by PIB Delhi
Foreign Minister of Kuwait H.E. Abdullah Ali Al-Yahya called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Recalling his meeting with Crown Prince of Kuwait, His Highness Sheikh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah in September in New York, PM expressed satisfaction at the growing momentum in bilateral relations.
They discussed measures to enhance cooperation in trade, investment, energy, technology, culture and strong people to people ties.
PM thanked the leadership of Kuwait for taking care of the one million strong Indian community living in Kuwait.
PM expressed confidence that the close cooperation between India and the Gulf Cooperation Council would be further strengthened under Kuwait’s ongoing Presidency of the GCC. They exchanged views on the situation in West Asia and expressed support for early return of peace, security and stability in the region.
Prime Minister accepted the invitation of the Kuwait Leadership to visit the country at the earliest opportunity.