প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে যুৱসকলক কুইজত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে যিয়ে তেওঁলোকক বিকশিত ভাৰত ইয়ং লিডাৰ্ছ ডায়লগৰ অংশ হোৱাটো নিশ্চিত কৰিব পাৰে
27 NOV 2024 1:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি যুৱসকলক কুইজত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনায় যিয়ে তেওঁলোকক ঐতিহাসিক বিকশিত ভাৰত ইয়ং লিডাৰ্ছ ডায়লগৰ অংশ হোৱাটো নিশ্চিত কৰিব পাৰে। তেওঁ মন্তব্য কৰে যে বিকশিত ভাৰতৰ আমাৰ লক্ষ্যত উপনীত হোৱাৰ ক্ষেত্ৰত এয়া তেওঁলোকৰ উল্লেখনীয় অৱদান হ'ব।
এক্সত এটা পোষ্টত তেওঁ এনেদৰে লিখিছে:
"মোৰ যুৱ বন্ধুসকল,
এক আকৰ্ষণীয় কুইজ আছে, যিয়ে আপুনি ১২ জানুৱাৰী, ২০২৫ তাৰিখে ঐতিহাসিক বিকশিত ভাৰত ইয়ং লিডাৰ্ছ ডায়লগৰ অংশ হোৱাটো নিশ্চিত কৰিব।
mybharat.gov.in
চৰকাৰৰ শীৰ্ষ পৰ্যায়ৰ দ্বাৰা আপোনাৰ উদ্ভাৱনী ধাৰণাবোৰ শুনাৰ বাবে এইটো এটা অতি বিশেষ সুযোগ।
বিকশিত ভাৰতৰ আমাৰ লক্ষ্যত উপনীত হোৱাত এয়া আপোনাৰ উল্লেখনীয় অৱদান হ'ব।"

Prime Minister's Office
Prime Minister urges youngsters to take part in quiz which can ensure them to be a part of Viksit Bharat Young Leaders Dialogue
27 NOV 2024 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today urged youngsters to take part in quiz which can ensure them to be a part of historic Viksit Bharat Young Leaders Dialogue. He remarked that it would be their indelible contribution to achieving our goal of a Viksit Bharat.
In a post on X, he wrote:
“My young friends,
There is an interesting Quiz, which will ensure you can be a part of the historic Viksit Bharat Young Leaders Dialogue on 12th Jan, 2025.
mybharat.gov.in
This is a very special opportunity for letting your innovative ideas be heard by the topmost levels of Government.
It will be your indelible contribution to achieving our goal of a Viksit Bharat.”