প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয় বিকসিত ভারত য়ং লিদরস দাইলোগ শরুক য়াহনগদৌরিবা কুইজ শরুক য়ানবা নহারোলশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখ্রে
27 NOV 2024 1:45PM by PIB Imphal
মখোয় বিকসিত ভারত য়ং লিদরস দাইলোগকী শরুক অমা ওইহনগদৌরিবা কুইজ শরুক য়ানবা নহারোলশিংদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তকশিনখ্রে। মহাক্না হায়খি মসিনা বিকসিত ভারত অমগী ঐখোয়গী পান্দম ফংনবা মখোয়না পাংথোকপা মমল য়াম্লবা থবক ওইগনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐগী নহা ওইরিবা মরুপশিং,
জনুৱারি ১২,২০২৫ দা পাংথোক্কদৌরিবা পুৱারি ওইরগদবা বিকসিত ভারত য়ং লিদরস দাইলোগ অদোম শোইদনা শরুক য়ানবা নুংঙাইরবা কুইজ অমা লৈরে।
mybharat.gov.in
মসি অদোমগী অনৌবা ৱাখলশিং সরকারগী খ্বাইদগী চাউবা ফম্নাইবশিংনা তানবা য়াম্না অখন্নবা খুদোংচাবা অমনি।
মসি বিকসিত ভারত অমগী ঐখোয়গী পান্দম ফংনবা অদোমগী মমল য়াম্লবা থবক ওইগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister urges youngsters to take part in quiz which can ensure them to be a part of Viksit Bharat Young Leaders Dialogue
27 NOV 2024 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today urged youngsters to take part in quiz which can ensure them to be a part of historic Viksit Bharat Young Leaders Dialogue. He remarked that it would be their indelible contribution to achieving our goal of a Viksit Bharat.
In a post on X, he wrote:
“My young friends,
There is an interesting Quiz, which will ensure you can be a part of the historic Viksit Bharat Young Leaders Dialogue on 12th Jan, 2025.
mybharat.gov.in
This is a very special opportunity for letting your innovative ideas be heard by the topmost levels of Government.
It will be your indelible contribution to achieving our goal of a Viksit Bharat.”