প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এন্তিগুয়া অমসুং বারবুদাগী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
22 NOV 2024 3:29AM by PIB Imphal
গয়ানাগী জর্জতাউন্দা পাংথোকখিবা ২শুবা ইন্দিয়া-করিকোম মীফমগী নাকলদা নবেম্বর ২০,২০২৪ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এন্তিগুয়া অমসুং বারবুদাগী প্রধান মন্ত্রী গাস্তোন ব্রাউন উনখ্রে।
লুচিংবা অনিনা ললোন-ইতিক অমসুং শেন থাদবা অমসুং এস.আই.দি.এসগীদমক কেপাসিতি বিল্দিংগী হিরমশিংদা নাকল অনি মতেং পাংন্নবা খন্নখ্রে। ইন্দিয়া-করিকোম পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীগী ৱাফম ৭ গী থৌরাং প্রধান মন্ত্রী ব্রাউন্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। য়ু.এন সেকুরিতি কাউন্সিলদা ভারতনা লেংদ্রবা মেম্বর ওইবদা শৌগৎপা মহাক্না অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Prime Minister of Antigua and Barbuda
22 NOV 2024 3:29AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Prime Minister of Antigua and Barbuda, H.E. Mr Gaston Browne on 20 November on the sidelines of the 2nd India-CARICOM Summit in Georgetown, Guyana.
The two leaders discussed bilateral cooperation in the areas of trade and investment and capacity building for SIDS. PM Browne appreciated Prime Minister’s seven point plan to strengthen India-CARICOM partnership. He reiterated support for India’s permanent membership of the UN Security Council.