প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আৰ্য সমাজ স্মাৰকলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
এই বছৰটোও এটা বিশেষ বছৰ কিয়নো আমি স্বামী দয়ানন্দ সৰস্বতীৰ ২০০ সংখ্যক জয়ন্তী উদযাপন কৰি আছো: প্ৰধানমন্ত্ৰী
22 NOV 2024 3:09AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি গায়ানাৰ জৰ্জটাউনত থকা আৰ্য সমাজ স্মাৰকলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে৷ শ্ৰী মোদীয়ে গায়ানাত ভাৰতীয় সংস্কৃতি সংৰক্ষণৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ প্ৰচেষ্টা আৰু ভূমিকাৰ প্ৰশংসা কৰে। তেওঁ কয় যে এই বছৰটোও এক বিশেষ বছৰ, কিয়নো আমি স্বামী দয়ানন্দ সৰস্বতীৰ ২০০ সংখ্যক জয়ন্তী উদযাপন কৰিছো।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখিছে:
"গায়ানাৰ জৰ্জটাউনত আৰ্য সমাজ স্মাৰকলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। গায়ানাত আমাৰ সংস্কৃতি সংৰক্ষণত তেওঁলোকৰ ভূমিকা সঁচাকৈয়ে প্ৰশংসনীয়। এইবছৰটোও এটা বিশেষ বছৰ কিয়নো আমি স্বামী দয়ানন্দ সৰস্বতীৰ ২০০ সংখ্যক জয়ন্তী উদযাপন কৰি আছো।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to the Arya Samaj monument
This is also a very special year because we are marking the 200th Jayanti of Swami Dayanand Saraswati: PM
22 NOV 2024 3:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to the Arya Samaj monument in Georgetown, Guyana. Shri Modi lauded their efforts and role in preserving the Indian culture in Guyana as commendable. He further remarked that this year was also a very special as we mark the 200th Jayanti of Swami Dayanand Saraswati.
In a post on X, he wrote:
“In Georgetown, Guyana, paid tributes to the Arya Samaj monument. Their role in preserving our culture in Guyana is indeed commendable. This is also a very special year because we are marking the 200th Jayanti of Swami Dayanand Saraswati.”