Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to the Arya Samaj monument
This is also a very special year because we are marking the 200th Jayanti of Swami Dayanand Saraswati: PM
22 NOV 2024 3:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to the Arya Samaj monument in Georgetown, Guyana. Shri Modi lauded their efforts and role in preserving the Indian culture in Guyana as commendable. He further remarked that this year was also a very special as we mark the 200th Jayanti of Swami Dayanand Saraswati.
In a post on X, he wrote:
“In Georgetown, Guyana, paid tributes to the Arya Samaj monument. Their role in preserving our culture in Guyana is indeed commendable. This is also a very special year because we are marking the 200th Jayanti of Swami Dayanand Saraswati.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অর্য়া সমাজ মোনুমেন্তদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
ঐখোয়না শ্বামী দয়ানন্দ সরশ্বতিগী ২০০শুবা জয়েন্তি পাংথোকপা মরম্না চহি অসি য়াম্না অখন্নবা অমনি: প্রধান মন্ত্রী
22 NOV 2024 3:09AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গয়ানাদা লৈবা জর্জতাউন্দা অর্য়া সমাজ মোনুমেন্তদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। গয়ানাদা ভারতকী নাত য়োকখৎনবা মখোয়না লৌরিবা থৌদাং অমসুং মখোয়গী থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি ঐখোয়না শ্বামী দয়ানন্দ সরশ্বতিগী ২০০শুবা জয়েন্তি পাংথোকপা মরম্না চহি অসি য়াম্না অখন্নবা অমনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গয়ানাদা লৈবা জর্জতাউন্দা অর্য়া সমাজ মোনুমেন্তদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।গয়ানাদা ভারতকী নাত য়োকখৎনবা মখোয়না লৌরিবা থৌদাং অমসুং মখোয়গী থবকশিং থাগৎনিঙাইনি। ঐখোয়না শ্বামী দয়ানন্দ সরশ্বতিগী ২০০শুবা জয়েন্তি পাংথোকপা মরম্না চহি অসি য়াম্না অখন্নবা অমনি”।