Prime Minister's Office
Prime Minister meets with the Prime Minister of Barbados
22 NOV 2024 3:18AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with the Prime Minister of Barbados, H.E. Ms. Mia Amor Mottley on 20 November on the margins of the India-CARICOM Summit in Georgetown, Guyana. This high-level engagement provided an opportunity for both leaders to reaffirm and strengthen the bilateral relationship between India and Barbados.
The leaders reviewed ongoing cooperation across several key areas including health, Pharma, climate change action, culture and people to people ties.
Prime Minister Mottley expressed appreciation for India’s leadership of the Global South. The two leaders also exchanged views on reform of global institutions.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বারবাদোসকী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
22 NOV 2024 3:18AM by PIB Imphal
গয়ানাগী জর্জতাউন্দা পাংথোকখিবা ২শুবা ইন্দিয়া-করিকোম মীফমগী নাকলদা নবেম্বর ২০,২০২৪ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বারবাদোসকী প্রধান মন্ত্রী মিয়া অমর মোতলি উনখ্রে। অৱাংবা থাক্কী উনখিবা অদুনা ভারত অমসুং বারবাদোসগী মরক্ত লৈনরিবা লৈবাক অনিগী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অমসুং অমুক হন্না থাজবা পীন্নবা লুচিংবা অনিমক্ত খুদোংচাবা অমা পীরে।
হৌজিক তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা হায়বদি হকশেল, ফার্মা, ক্লাইমেত চেঞ্জ এক্সন, নাত অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিংদা মতেং পাংনরিবা অসি লুচিংবশিংনা হন্না য়েংশিনখ্রে।
গ্লোবেল সাউথকীদমক ভারতনা লমজিংবদা প্রধান মন্ত্রী মোতলিনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে। মালেমগী লুপশিং অওনবা পুরক্নবগী মতাংদা লুচিংবা অনিনা মখোয়গী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখ্রে।