প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ নাইজেৰিয়া ভ্ৰমণৰ বিষয়ে উল্লাসেৰে প্ৰসংশা
14 NOV 2024 5:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেওঁৰ আগন্তুক ভ্ৰমণৰ পূৰ্বে নাইজেৰিয়াত হিন্দী অনুৰাগীসকলৰ উষ্ম আদৰণিৰ বাবে উল্লাস আৰু কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰে। শেহতীয়াকৈ এক্সত এটা পোষ্টত তেওঁ নিজৰ এই ভ্ৰমণক লৈ উৎসাহ প্ৰকাশ কৰি লিখিছে -
"নাইজেৰিয়াৰ হিন্দী প্ৰেমীসকলে মই তালৈ যোৱাৰ বাবে যিদৰে উৎসাহ প্ৰকাশ কৰিছে সেয়া হৃদয়স্পৰ্শী! এই ভ্ৰমণক লৈ মই অতি উৎসাহিত হৈ আছো।"
উল্লেখ্য যে নাইজেৰিয়াস্থিত ভাৰতীয় উচ্চায়ুক্তৰ অফিচিয়েল একাউণ্ট @india_nigeria ৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত তেওঁ নিজৰ বাৰ্তা পোষ্ট কৰি লিখিছে, য’ত নাইজেৰিয়াৰ এগৰাকী নাগৰিকে প্ৰধানমন্ত্ৰীক হিন্দী ভাষাত আদৰণি জনোৱা দেখা গৈছে। স্মৰ্তব্য যে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ১৬-১৭ নৱেম্বৰ, ২০২৪ তাৰিখে নাইজেৰিয়ালৈ আনুষ্ঠানিক ভ্ৰমণৰ বাবে যাব।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi Expresses His Appreciation for The Enthusiasm about His Trip in Nigeria
14 NOV 2024 5:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared his excitement and appreciation for the warm welcome extended by Hindi lovers in Nigeria ahead of his upcoming visit. In a recent post on X, he remarked:
"The way Hindi lovers in Nigeria have shown enthusiasm for my visit there is heart touching! I am very excited about this trip."
He has posted his message in response to a post by @india_nigeria, the official account of High Commission of India in Nigeria that shows a people of Nigeria welcoming the Prime Minister, in Hindi, who is on a State visit to Nigeria from 16-17 November, 2024