প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ভাৰতৰ উচ্চতম ন্যায়ালয়’ৰ ‘মুখ্য ন্যায়াধীশ’ হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে ন্যায়াধীশ সঞ্জীৱ খান্নাক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
11 NOV 2024 1:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘ভাৰতৰ উচ্চতম ন্যায়ালয়’ৰ ‘মুখ্য ন্যায়াধীশ’ হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে ন্যায়াধীশ সঞ্জীৱ খান্নাক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"ভাৰতৰ উচ্চতম ন্যায়ালয়ৰ মুখ্য ন্যায়াধীশ হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা ন্যায়াধীশ সঞ্জীৱ খান্নাৰ শপত গ্ৰহণ অনুষ্ঠানত উপস্থিত আছিলোঁ। তেওঁৰ কাৰ্যকালৰ বাবে মোৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছোঁ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister conveys best wishes to Justice Sanjiv Khanna on taking oath as Chief Justice of Supreme Court of India
11 NOV 2024 1:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to Justice Sanjiv Khanna on taking oath as Chief Justice of Supreme Court of India.
The Prime Minister posted on X:
“Attended the oath taking ceremony of Justice Sanjiv Khanna, who has been sworn in as the Chief Justice of the Supreme Court of India. My best wishes for his tenure.”