ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଜରାଟର ଭଡ଼ତାଳରେ ନଭେମ୍ବର ୧୧ରେ ଶ୍ରୀ ସ୍ୱାମୀନାରାୟଣ ମନ୍ଦିରର ୨୦୦ ତମ ବାର୍ଷିକୀ ଉତ୍ସବରେ ଅଂଶ ଗ୍ରହଣ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 NOV 2024 7:09PM by PIB Bhubaneshwar
ଗୁଜରାଟର ଭଡ଼ତାଳରେ ନଭେମ୍ବର ୧୧ ତାରିଖରେ ପୂର୍ବାହ୍ନ ପ୍ରାୟ ୧୧ଟା ୧୫ ମିନିଟରେ ଶ୍ରୀ ସ୍ୱାମୀନାରାୟଣ ମନ୍ଦିରର ୨୦୦ତମ ବାର୍ଷିକୀ ଉତ୍ସବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ମାଧ୍ୟମରେ ଅଂଶ ଗ୍ରହଣ କରିବେ । ଉପସ୍ଥିତ ଜନସାଧାରଣଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ସେ ଉଦବୋଧନ ଦେବେ ।
ଶ୍ରୀ ସ୍ୱାମୀନାରାୟଣ ମନ୍ଦିର ବିଗତ କେଇ ଦଶନ୍ଧି ଧରି ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ସାମାଜିକ ଓ ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ଜୀବନକୁ ପ୍ରଭାବିତ କରି ଆସୁଛି ।

Prime Minister's Office
PM to participate in 200th anniversary celebration of Shree Swaminarayan Mandir in Vadtal, Gujarat on 11th November
10 NOV 2024 7:09PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the 200th anniversary celebration of Shree Swaminarayan Mandir in Vadtal, Gujarat on 11th November at around 11:15 AM, through video conferencing. He will also address the gathering on the occasion.
Shree Swaminarayan Mandir in Vadtal has been influencing the social and spiritual life of people for many decades.