প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জৈনাচার্য় রত্নসুন্দরসুরিস্বরজী মহারাজ সাহেবকা উনখ্রে
08 NOV 2024 4:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি জৈনাচার্য় রত্নসুন্দরসুরিস্বরজী মহারাজ সাহেবকা উনখ্রে‍। প্রধান মন্ত্রীনা খুন্নাইগী থৌগল অমসুং লাইনিং লম্বীগী লমদা জৈনাচার্য় রত্নসুন্দরসুরিস্বরজী মহারাজ সাহেবনা লৌরম্বা থৌদাংশিংবুসু থাগৎখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“ধুলেদা, জৈনাচার্য় রত্নসুন্দরসুরিস্বরজী মহারাজ সাহেবকা উনরকখি‍। খুন্নাইগী থৌগল অমসুং লাইনিং লম্বীগী লমদা মহাক্না লৌরিবা থৌদাং শিংথানিংঙাইগী মশক্নি‍। মহাক মাগী মতিং লৈবা খুৎইশিংগীদমকসু মীয়াম্না পাম্নৈ‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Jainacharya Ratnasundersurishwarji Maharaj Saheb
08 NOV 2024 4:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi meets with Jainacharya Ratnasundersurishwarji Maharaj Saheb today. The Prime Minister also commended Jainacharya Ratnasundersurishwarji Maharaj Saheb's contribution towards social service and spirituality.
The Prime Minister posted on X:
"In Dhule, met Jainacharya Ratnasundersurishwarji Maharaj Saheb. His contribution towards social service and spirituality is commendable. He is also admired for his prolific writing."