Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Donald Trump on his victory in US Presidential Elections
06 NOV 2024 1:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Donald Trump on his historic victory in the US Presidential Election. Shri Modi said he looked forward to renew the collaboration to further strengthen the India-US Comprehensive Global and Strategic Partnership.
Shri Modi in a post on X wrote:
"Heartiest congratulations my friend @realDonaldTrump on your historic election victory. As you build on the successes of your previous term, I look forward to renewing our collaboration to further strengthen the India-US Comprehensive Global and Strategic Partnership. Together, let’s work for the betterment of our people and to promote global peace, stability and prosperity."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
US প্রসিদেন্সিএল ইলেক্সন্সতা দোনাল্দ ত্রম্পনা মায়পাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
06 NOV 2024 1:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি US প্রসিদেন্সিএল ইলেক্সনদা দোনাল্দ ত্রম্পনা পুৱারী ওইনা মায়পাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্না ইন্দিয়া-US কম্প্রিহেন্সিব গ্লোবেল এন্দ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা চুংশিন্নবা অসি নৌহৌনা মাংদা পুখৎনবা আশা থম্মি।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
"পুৱারী ওইরবা অদোমগী মীখলগী মায়পাকপদা ঐহাক্কী মরুপ @realDonaldTrumpপু নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। অদোমগী মমাংগী তর্মগী মায়পাকপশিংনা য়ুম্ফম ওইদুনা ইন্দিয়া-US কম্প্রিহেন্সিব গ্লোবেল এন্দ স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা চুংশিন্নবা অসি নৌহৌনা মাংদা পুখৎনবা ঐহাক্না আশা থম্মি। ঐখোয়না ঐখোয়গী মীয়ামগী য়াইফনবা অমসুং মালেমগী শান্তি, তংদু লৈতাবা অমসুং চাউখৎপা পুরক্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নরসি।"