প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লোথালদা নেসনেল মেরিতাইম হেরিতেচ কমপ্লেক্স শেমগৎপগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লিঙ্কইনতা ইখ্রে
15 OCT 2024 3:37PM by PIB Imphal
গুজরাতকী লোথালদা নেসনেল মেরিতাইম হেরিতেচ কমপ্লেক্স শেমগৎপগী খুদোংচাবশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লিঙ্কইনতা পোস্ত অমা ইখ্রে।
পোস্তকী মমিং ‘ঐখোয় তুরিজমদা মীৎয়ং চঙলসি’ হায়না থোনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি;
“লোথালদা নেসনেল হেরিতেচ কমপ্লেক্স অমা শেমগৎনবা হন্দক কেন্দ্রগী মন্ত্রীমন্দলনা য়াম্না নুংঙাইরবা ৱারেপ অমা লৌরে। অসিগুম্বা ৱাখল অসিনা নাত অমসুং তুরিজমদা অনৌবা খুদোংচাবশিং পীরগনি। নাত অমসুং তুরিজমদা হেন্না শরুক য়ানবা ভারতনা কৌরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi writes LinkedIn post on creation of National Maritime Heritage Complex at Lothal
15 OCT 2024 3:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wrote a post on LinkedIn, elaborating on the advantages of developing a National Maritime Heritage Complex at Lothal in Gujarat.
The post is titled 'Let's focus on Tourism'.
The Prime Minister posted on X:
"Recently, the Union Cabinet took a very interesting decision - of developing a National Maritime Heritage Complex in Lothal. Such a concept will create new opportunities in the world of culture and tourism. India invites more participation in the culture and tourism sectors."