Prime Minister's Office
Meeting of Prime Minister with Prime Minister of Thailand
11 OCT 2024 12:41PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Ms. Paetongtarn Shinawatra, Prime Minister of Thailand on the sidelines of East Asia Summit in Vientiane on 11 October 2024. This was the first meeting between the two Prime Ministers.
Prime Minister congratulated the Thai Prime Minister on assuming office. She also extended greetings to PM on his historic third term in office. The two leaders discussed bilateral cooperation in a range of areas. They also exchanged views on ways to forge closer cooperation in sub-regional, regional, and multilateral fora. In this context, they discussed strengthening regional cooperation through BIMSTEC.
India’s ties with Thailand are an important pillar of India’s ‘Act East’ policy, which is marking a decade this year, and India’s Vision of the Indo-Pacific.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা থাইলেন্দকী প্রধান মন্ত্রীগা পাঙথোকখিবা মীফম
11 OCT 2024 12:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওক্তোবর ১১, ২০২৪দা ভিএন্তাইন্দা পাঙথোকপা ইস্ত এসিয়া সম্মিতকী সাইদলাইন্সতা থাইলেন্দকী প্রধান মন্ত্রী, H.E. মিস পেতোংতর্ন সিনাৱত্রাগা উনখি‍। মসিনা প্রধান মন্ত্রী অনিনা অহান্বা উনবনি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা থাই প্রাইম মিনিস্তরবু ওফিস পায়রকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি‍। মহাক্নসু PM গী মফমদা পুৱারী ওইবা মওংদা অহুম্লক শুবা তর্মদা ওফিস পায়রকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি‍। লুচিংবা অনিনা হীরম কয়াদা নাকল অনিগী তেংবাংনবগী তেংবাংনবগী মরীগী মরমদা খন্নখি‍। মখোয়না সব-রিজনেল রিজনেল অমসুং মল্তিলেতরেল ফোরাদা হেন্না নকশিন্নবা তেংবাংনবগী মরী শেমগৎনবা ৱাখল্লোনসু ফোঙদোক্নখি‍। হীরম অসিগী মতাঙদা, মখোয়না BIMSTEC কী খুত্থাঙদা রিজনেল কোওপরেসন মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ৱাফম খন্নখি‍।
ভারতকা থাইলেন্দগা লৈনরিবা মরী অসি চহি তরা ফারক্লবা ভারতকী ‘এক্ত ইস্ত’ পোলিসী অমসুং ভারতকী ইন্দো-পেসিফিক ভিজনগী মরুওইবা য়ুম্বী অমা ওইরি‍।