গৃহ মন্ত্ৰালয়
কাইলৈ নতুন দিল্লীত অনুষ্ঠিত হ’বলগীয়া পি এইচ ডি চেম্বাৰ অৱ কমাৰ্চ এণ্ড ইণ্ডাষ্ট্ৰীৰ ১১৯ সংখ্যক বাৰ্ষিক অধিৱেশনত মুখ্য অতিথি হিচাপে উপস্থিত থাকি ভাষণ প্ৰদান কৰিব কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰীযুত অমিত শ্বাহে
বাৰ্ষিক অধিৱেশনৰ বিষয়বস্তু হৈছে ‘বিকশিত ভাৰত @ ২০৪৭: প্ৰগতিৰ শিখৰলৈ যাত্ৰা’
২০৪৭ চনৰ ভিতৰত ভাৰতক এখন উন্নত দেশলৈ ৰূপান্তৰিত কৰাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত নৰেন্দ্ৰ মোডীৰ দৃষ্টিভংগীৰ দিশত সমগ্ৰ দেশখনে দায়বদ্ধতা আৰু দৃঢ়তাৰে দ্ৰুতগতিত আগবাঢ়িছে
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোডীৰ নেতৃত্বত দেশখন ক্ৰমাগতভাৱে বিশ্বৰ তৃতীয় বৃহত্তম অৰ্থনীতি হোৱাৰ দিশত আগবাঢ়িছে
09 OCT 2024 4:54PM by PIB Guwahati
২০২৪ চনৰ ১০ অক্টোবৰ বৃহস্পতিবাৰে নতুন দিল্লীৰ বিজ্ঞান ভৱনত অনুষ্ঠিত হ’বলগীয়া পি এইচ ডি চেম্বাৰ অৱ কমাৰ্চ এণ্ড ইণ্ডাষ্ট্ৰীৰ ১১৯ সংখ্যক বাৰ্ষিক অধিৱেশনত মুখ্য অতিথি হিচাপে উপস্থিত থাকিব কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰীযুত অমিত শ্বাহ। এইবাৰৰ অধিবেশনৰ বিষয়বস্তু হৈছে ‘বিকশিত ভাৰত @ ২০৪৭: প্ৰগতিৰ শিখৰলৈ অগ্ৰসৰ।’
উল্লেখ্য যে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০৪৭ চনৰ ভিতৰত ভাৰতক এখন উন্নত ৰাষ্ট্ৰ হিচাপে গঢ়ি তোলাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি দিছে, আৰু সমগ্ৰ দেশখনে অদম্য নিষ্ঠা আৰু দৃঢ়তাৰে এই লক্ষ্যৰ দিশে দ্ৰুতগতিত আগবাঢ়িছে।
ভাৰত এতিয়া বিশ্বৰ শীৰ্ষ পাঁচখন অৰ্থনীতিৰ দেশৰ শাৰীত অৱস্থান কৰিছে, আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ নেতৃত্বত ভাৰতে বিশ্বৰ তৃতীয় বৃহত্তম অৰ্থনীতি হোৱাৰ পথত আগবাঢ়িছে।
এই অধিবেশনত বিভিন্ন খণ্ডৰ প্ৰায় ১৫০০ ব্যৱসায়িক খণ্ডৰ শীৰ্ষ নেতা, চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্ট, বেংকাৰ, অধিবক্তা, আৰু পেছাদাৰী লোকে অংশগ্ৰহণ কৰিব।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah will address the 119th Annual Session of PHD Chamber of Commerce and Industry as the Chief Guest in New Delhi tomorrow
The theme of the annual session is ‘Viksit Bharat @ 2047: Marching towards the peak of progress'
The entire country is moving rapidly with dedication and devotion towards the resolution of Prime Minister Shri Narendra Modi to make India a developed nation by the year 2047
Under the leadership of Prime Minister Modi, the country is moving towards becoming the third largest economy of the world
09 OCT 2024 4:54PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah will address the 119th Annual Session of PHD Chamber of Commerce and Industry as the Chief Guest on Thursday, 10 October 2024 at Vigyan Bhavan, New Delhi. The theme of the annual session is ‘Viksit Bharat @ 2047: Marching towards the peak of progress'.
Prime Minister Shri Narendra Modi has pledged to make India a developed nation by the year 2047 and the whole country is moving rapidly in that direction with dedication and devotion.
India has joined the top 5 economies of the world and under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi it is moving towards becoming the third largest economy of the world.
Around 1500 business persons, Chartered Accountants, bankers, advocates etc. from the industry will participate in the 119th session.