য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত আহনা হয়েং নই দিল্লীদা PHD চেম্বর ওফ কম্মর্স এন্দ ইন্দস্ত্রীগী ১১৯শুবা এনুএল সেসনদা অথোয়বা মীথুং ওইনা ৱা ঙাংগনি
এনুএল সেসন অসিগী থীমদি ‘বিক্সিত ভারত @ ২০৪৭: মার্চিং তুৱার্দ্স দি পীক ওফ প্রোগ্রেস’নি
লৈবাক পুম্বনা ভারতপু ২০৪৭ ফাওবদা চাওখৎপা লৈবাক অমা ওইহন্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ফিরেপকী মায়কৈদা খোঙজেল য়াঙনা কত্থোকপগা লোয়ননা পুক্নিং লুপ্তুনা চঙশিল্লি
প্রধান মন্ত্রী মোদীগী লুচিং মখাদা, লৈবাক অসিনা মালেমগী অহুমশুবা খ্বায়দগী চাউবা শেন্মিৎলোন ওইনবগী লম্বীদা চঙশিল্লি
09 OCT 2024 4:54PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী, শ্রী অমিত আহনা শগোলশেল নুমিৎ, ওক্তোবর ১০, ২০২৪দা, নই দিল্লীগী বিজ্ঞান ভবন্দা পাঙথোক্কদবা PHD চেম্বর ওফ কম্মর্স এন্দ ইন্দস্ত্রীগী ১১৯শুবা এনুএল সেসনদা অথোয়বা মীথুং ওইনা ৱা ঙাংগনি‍। এনুএল সেসন অসিগী থীমদি ‘বিক্সিত ভারত @ ২০৪৭: মার্চিং তুৱার্দ্স দি পীক ওফ প্রোগ্রেস’নি‍।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতপু ২০৪৭ ফাওবদা চাওখৎপা লৈবাক অমা ওইহন্নবা ৱাশকখি অমসুং লৈবাক পুম্বনা মায়কৈ অসিদা কত্থোকপগা লোয়ননা পুক্নিং লুপ্তুনা খোঙজেল য়াঙনা চঙশিল্লি‍।
ভারতনা মালেমগী মকোক থোংবা শেন্মিৎলোন ৫গী মনুং চনখ্রে অমসুং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা মালেমগী অহুমশুবা খ্বায়দগী চাউবা শেন্মিৎলোন ওইরক্নবা লম্বীদা চঙশিল্লি‍।
ইন্দস্ত্রীদগী বিজিনেস তৌবা মীওই, চার্তর্দ একাউন্তেন্ত, বেঙ্কর, এদভোকেত অসিনচিংবা মীওই ১৫০০ রোম্না ১১৯শুবা সেসন অসিদা শরুক য়াগনি‍।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah will address the 119th Annual Session of PHD Chamber of Commerce and Industry as the Chief Guest in New Delhi tomorrow
The theme of the annual session is ‘Viksit Bharat @ 2047: Marching towards the peak of progress'
The entire country is moving rapidly with dedication and devotion towards the resolution of Prime Minister Shri Narendra Modi to make India a developed nation by the year 2047
Under the leadership of Prime Minister Modi, the country is moving towards becoming the third largest economy of the world
09 OCT 2024 4:54PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah will address the 119th Annual Session of PHD Chamber of Commerce and Industry as the Chief Guest on Thursday, 10 October 2024 at Vigyan Bhavan, New Delhi. The theme of the annual session is ‘Viksit Bharat @ 2047: Marching towards the peak of progress'.
Prime Minister Shri Narendra Modi has pledged to make India a developed nation by the year 2047 and the whole country is moving rapidly in that direction with dedication and devotion.
India has joined the top 5 economies of the world and under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi it is moving towards becoming the third largest economy of the world.
Around 1500 business persons, Chartered Accountants, bankers, advocates etc. from the industry will participate in the 119th session.